Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Thule Cykelhållare ProRide 598

Thule ProRide 598 har en design som präglas av elegans och funktionellt tänkande med: Säker montering tack vare den nyutvecklade, djupare undre monteringsklon i ramhållaren. Snabb, enkel och exakt fastsättning av cykeln i bekväm takhöjd med Thules momentindikator. Stabil hållare för hjulen med nya diagonalmonterade snabbspännen. Ny enkel konstruktion för att byta mellan höger- och vänstermontering på bilen. Medföljande lås som kan låsa cykeln i cykelhållaren som i sin tur kan låsas på lasthållarna. Skena tillverkad i aluminium vilket gör cykelhållaren mycket lätt. Levereras med monteringsdetaljer för montering i T-spår.

Lastkapacitet 20 kg
Max däckbredd 3 tum (3-5 tum med adapter TH 5981)
Max ramdimension 100 mm (Runda ramar 22-80 mm) (Ovala ramar 80x100) Aluminium
Vikt 4,2 kg

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.