Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

 • Audi
 • Peter
 • Takbox
 • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

För dig som vill sticka ut.

Det händer fantastiska saker när du vågar göra en förändring. Nya SEAT Arona är skapad för att vara annorlunda, både på insidan och utsidan med massor av detaljer som anpassas till dig. Det är en smidig stadsbil med det bästa från en SUV. Form och funktion är i perfekt balans.

Med ett lastutrymme på 400 liter får du plats med det mesta och Full LED-strålkastare och LED-bakljus gör att du ser bättre – och syns. SEAT Arona har inte bara bekväma säten utan är rustad med massor av funktioner som gör din körning både bekvämare och enklare. Regn- och ljussensorer sätter automatiskt på vindrutetorkarna vid minsta regnstänk och bländar av helljustrålkastarna vid mötande trafik.

Du som beställer din Arona under helgen 27-28 januari kan köpa till vinterpaket med vinterhjul och motorvärmare för endast 4000 kronor.

5 stjärnor i Euro NCAP:s säkerhetsklassning.

SEAT Arona tar en förtjänt plats bland de bästa i klassen ur ett säkerhetsperspektiv. Den är utrustad med Rear cross traffic alert, multikollisionsskydd, trötthetsvarnare, backkamera med parkeringsassistans, dödavinkelvarnare, adaptiv farthållare med front assist och är dessutom utrustad med en funktion som gör det enkelt att starta där det lutar. Varenda detalj på bilen är designad för din säkerhet. För att du ska våga mer.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.

Bild på Anton Landgren

Anton Landgren

Tel: 063-57 47 88

Mejla Anton!

12
Avbetalningstid (mån)
84
20
Kontantinsats (%)
80

Du betalar endast kr/månad

 • Pris 165 900 kr
 • Ränta 3.45%
 • Avbetalning  
 • Uppläggningsavgift 495 kr
 • Effektiv ränta  
 • Kontantinsats  
 • Aviavgift 45 kr

Bilen på bilden är extrautrustad. Vi reserverar oss för ev. ändringar och avvikelser. ***Erbjudandet gäller beställning t.o.m. 31:a december 2017.

Rörlig leasingavgift som följer VWFS:s basränta och som beräknas utifrån annuitetsprincipen. Indikativt förmånsvärde netto, vid 50 % marginalskatt.

Bilen på bilden är extrautrustad. *Gäller vid finansiering via SEAT Financial Services; Fri service i 3 år/4.500 mil, assistans och nybilsgaranti i 3 år/9.000 mil (det som infaller först). Bl. körn. 4,9-5,0 l/100 km, CO2-utsläpp 111-113 g/km. Miljöklass EU6. **SEAT Privatleasing 36 mån, max 4.500 mil, ingen särskild leasingavgift, garanterat restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (oktober 2017). Ev. övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavg. liksom ev. tillval. Uppl.- och admin.avgift tillkommer. Vi reserverar oss för ev. ändringar och avvikelser. ***Erbjudandet gäller beställning t.o.m. 31:a december 2017.