Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Kylbox Mobicool T26.

Kylboxen V26 från Mobicool passar inte bara på altanen vid festliga tillfällen utan är även smidig att ta med sig i bilen på semestern, på campingen och utflykter. Den har en 230 V inbyggd adapter och kan drivas både med 12 V och 230 V. Du kan alltså koppla in den i bilens cigarettändaruttag eller till det fasta elnätet.

Kabelfack finns i locket.

Kylboxen är rymlig på 25 liter och har en kylkapacitet ner till 18 °C under omgivningstemperaturen. 2-liters PET-flaskor kan förvaras stående i kylboxen.

Art.nr: T 207727

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.