Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Hundbur Variocage III M dubbelbur

Hundbur med deformationszon och löstagbar mellanvägg. Har du två hundar i bilen kan de sitta åtskilda och inte kunna nå varandra. Behöver en av hundarna mer plats kan mellanväggen lätt justeras i sidled. Har du en stor hund eller vill ge en ensam hund större plats kan mellanväggen lätt demonteras. Med några enkla handgrepp "skräddarsys" buren till just din bil.

Om en situation uppstår så att grindarna blockeras finns en nödutgång. Med några enkla handgrepp kan hela baksidan lyftas bort.

Vid en eventuell påkörning bakifrån trycks hundburen på ett kontrollerat sätt ihop i samma omfattning som bilens deformationszoner. Det innebär att buren inte skjuter fram baksätet eller splittras, vilket minimerar skaderisken för både passagerare och hund.

Dörren har en tvåstegslåsning precis som en bildörr har. Det finns en gasdämpare på dörren vilket gör öppningen mycket lättare. Buren har även en liten tröskel på ca 4 cm, vilket förhoppningsvis gör den kompatibel med fler bilmodeller. Monteringen är mycket lättare än tidigare då den är popnitad, vilket innebär att det är färre detaljer att skruva dit. Själva dörrpartiet monteras dessutom hos oss vilket också gör det enklare för dig.

Mått: Längd (min-max). 770-1030mm Bredd 930mm. Höjd 650mm.

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.