Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Gislaved Ultraspeed.

Gislaved Ultraspeed är ett sportigt sommardäck som klarar höga hastigheter. Samtidigt är däcket väldigt säkert, har hög komforten och lång livslängd. Utmärkt däck för medel- och högklassiga fordon. Med detta däck har man jobbat med att skapa större kontaktyta och på så sätt ge ett säkrare grepp. Det jämnt fördelade marktrycket ger däcket en stabil kruvtagning och det unika mönstret gör att risken för vattenplaning minimeras samt att ljudnivån sänks. Ultraspeed är ett sommardäck med lång livslängd tack vare sin tåliga gummiblandning.

Gislaved sommar 195/65R15 91V ULTRA SPEED

Pris: 775 kr/däck.

Just nu ger vi upp till 15% rabatt på sommardäck i lager.

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.