Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

 • Audi
 • Peter
 • Takbox
 • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Volkswagen Passat GTE

Att välja bil för arbetet, familjen eller både och betyder att flera krav ska infrias. Att välja laddhybrid är en bra affär för miljön men även för ekonomin. För tjänstebilsföraren är supermiljöbilen Passat GTE svårslagen eftersom den kombinerar lågt förmånsvärde, låg milkostnad med stor körglädje. Passat har länge varit familjernas favorit och för dig som förare är det svårt att hitta ett bättre alternativ. Du sitter i den ergonomiska och sköna ergoComfort-stolen. Dina passagerare har gott om plats för benen och alla sitter i bra säten. I både Sedan- och Sportscombi-versionen överraskas du sannolikt av utrymmet för bagaget. Climatronic-systemet ser noga till att klimatet är perfekt i kupén. Underhållning och information står Volkswagens breda urval av Infotainment-system för.

Volkswagen Passat GTE är den ultimata bilen för både långa landsvägsresor och korta turer inne i stan. Känn draget när båda motorerna samarbetar ute på landsvägen t.ex. vid omkörningar. Du vet att det är lång räckvidd med fullt laddat batteri och full tank så du kan köra utan stress. Sväng in i stadstrafiken och kör på bara den rena elmotorn. Du stoppar helt dina lokala utsläpp och med den tysta elmotorn stör du ingen.

Pris från 431 900 kr
Business Lease fr. 3 052 kr

Så fungerar Passat GTE:

Passat GTE är laddhybrid-bilar eller Plug-in hybridbilar som det också kallas. Det innebär laddbara hybridbilar som kan köras på el och bensin. Det betyder att kraftkällorna kan driva bilen på flera olika sätt, antingen med elmotor och bensinmotor var för sig, eller tillsammans. Golf GTE och Passat GTE kan båda köras med enbart eldrift upp till 50 km. När batteriet börjar bli tomt växlar bilen automatiskt till hybridläge, vilket innebär att elmotorn och bensinmotorn samverkar för att ge så gynnsam bränsleförbrukning som möjligt. Batteriet kan även återladdas genom så kallad rekuperation eller bromskraftåtervinning för att köra delvis elektriskt även när man inte har tillgång till att ladda batteriet via elnätet.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.

Bild på Mattias Sandberg

Mattias Sandberg

Tel: 063-57 47 13

Mejla Mattias!

12
Avbetalningstid (mån)
84
20
Kontantinsats (%)
80

Du betalar endast kr/månad

 • Pris 431 900 kr
 • Ränta 3.45%
 • Avbetalning  
 • Uppläggningsavgift 495 kr
 • Effektiv ränta  
 • Kontantinsats  
 • Aviavgift 45 kr

Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser i såväl annonsinnehållet som beskattning av fordon eller bilförmån efter annonsens införande.

Vi reserverar oss för ändringar och avvikelser i såväl annonsinnehållet som beskattning av fordon eller bilförmån efter annonsens införande.

Privatleasing 36 mån, 1 500 mil/år inkl. Serviceavtal och försäkring, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (maj 2016). Övermil och onormalt slitage debiteras utöver leasingavgiften. Ändringar av körsträcka, ränta eller försäkringens förutsättningar, etc. kan påverka månadsbetalningen. Serviceavtal i 3 år/4 500 mil (det som infaller först) Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser på produkten samt eventuella ändrade statliga bestämmelser, skatter, avgifter, valutakurser eller andra pålagor som kan komma påverka ovanstående priser.