Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Användningstid upp till fem år.

Den nya, bakåtvända bilbarnstolen, som har en användningstid upp till fem år. Stolen har genomgått tuffa krocktester och är självklart Plustestgodkänd upp till 25 kg. Växande huvudstöd Huvudstödet och bältet justeras mycket enkelt med en-hands grepp samtidigt som barnet sitter i stolen. Mag¬neterna håller bältet borta medan du tar i och ur ditt barn. Justerbar sittvinkel Marknadens bästa ligg-läge gör detta till en stol som även passar små barn mycket bra, då det förhindrar att barnets huvud faller framåt. Kan justeras under färd för hög komfort Integrerat stödben Det integrerade stödbenet ökar stolens säkerhet. Gröna indikatorer markerar att stödbenet är rätt monterat och ger en ökad trygghet. Tack vare det växande huvudstödet och den extra bodyhuggern sitter även små barn mycket bra i BeSafe iZi Plus. Det djupa viloläget förhindrar att barnets huvud faller framåt och hjälper till att positionera barnet rätt i stolen. Den höga maxvikten, 25 kg, det justerbara huvudstödet och höga ryggen gör att stolen passar barn upp till 5 år. Tack vare den justerbara frontbygeln kan stolens montering anpassas för att ge extra benutrymme för de större barnen.

Vikt: 0-25 kg
Ålder: Ca 0 månader-4 år
Grupp: 0,1,2
Godkänd: ECE R4404
Montering: 3-Punktsbälte
Färg: Fresh Black Cab

Plustestgodkänd till 25 kg och har genomgått några av världens tuffaste krocktester.

Art nr: T153264

Plustest godkänd.

Plustest godkänd till 25 kg och har genomgått några av världens tuffaste krocktester.

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.