Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

BeSafe iZi GO Modular (0 – 6 mån).

BeSafe iZi Go Modular i-Size är ett babyskydd som erbjuder barnet högsta säkerhet och komfort genom hela användningstiden. Godkänd 40-75 cm. Godkänd enligt i-Size (UN r 129) Monteras med ISOfix bas eller bilens 3-punktsbälte. 5-punktsbälte för högsta säkerhet.

Den unika kombinationen av EPS tillsammans med mjuk stoppning i skalet gör BeSafe iZi Go Modular till en bilbarnstol med hög komfort för barnet. Den medföljande body huggern omsluter barnet och leder till ökad säkerhet. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+ gör att den passar perfekt på barnvagnen som travelsystem.

Babyskyddet växer med barnet i flera steg och internbältet kan enkelt justeras med ett enhandsgrepp.

Art.nr: T 159064

Pris: 2 499 kr.

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.