Volkswagen Audi Skoda SEAT VW Transportbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)
Bilbild

Bilbarnsstol Besafe iZi Up X3

Redan iZi Up X3 ger överlägset skydd vid en sidokrock men på iZi Up X3 Fix har vi upp­daterat den med - SIR - Side Impact Rotation. Detta innebär att stolen kommer att rotera mot krocken och stänger på så sätt in barnets huvud i de skyddande huvudstödet. Som alla BeSafes produkter så har vi lagt stor vikt vid enkel montering. Snabbt och säkert, klick, klick. Sedan använder barnet bilens trepunktsbälte för att spänna fast sig. Justerbart huvudstöd Huvudstödet och internbältet kan mycket enkelt justeras med en hand samtidigt som barnet sitter i stolen. Enkel och säker montering ISOfix är en mekanisk montering som både är enkel och säker. Stolen indikerar med grönt när den är korrekt fastsatt i bilen. Det går helt enkelt inte att göra fel.

Färg: Fresh Black Cab
Vikt: 15-36 kg
Ålder: Ca 4-12 år
Godkänd: ECE R4404
Montering: 3 Punktsbälte & fixfästen

Tillåt oss presentera ett avgiftsfritt VISA-kort, laddat med förmåner för dig. Med ett märkeskort kan du enkelt och förmånligt serva, reparera och utrusta din bil. Allt du betalar med kortet hos Berners kan delas upp på 12 månader. Ingen ränta, inga avgifter! Du får ett VISA kort, och det helt utan årsavgift. Genom att använda kortet får du varje månad information och erbjudanden direkt hem i brevlådan. Läs mer här.

Jag vill bli kontaktad!

Gillar du vad du ser här? Kul att höra! Välj passande anläggning, så kommer du i kontakt med en av våra kunniga säljare för vidare samtal.