Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

 • Audi
 • Peter
 • Takbox
 • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

Business by Audi.

Det vi kallar business by Audi är samlingsnamnet för vårt erbjudande till tjänstebilsförare eller företag – erbjudanden på både bil och utrustning, svar och hjälp med de allra vanligaste frågorna och inte minst en låg och komplett månadskostnad där allt som kunden vill ska ingå kan göra det.

Audi Leasing

Vi erbjuder individuellt anpassad finansiering för stora och små företag. Audi Leasing är generellt det enklaste och mest ekonomiska sättet att finansiera företagets bilar.

 • Oftast är momsen på leasingavgiften till hälften avdragsgill.

 • Leasing löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar, kapital som ägarna förväntar sig en avkastning på.

 • Finansieringsformen belastar inte företagets övriga säkerheter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar. Behåll företagets soliditet och likviditet.

 • Inget krav på särskild leasingavgift (handpenning) vid leasing.

 • Få en modernare vagnpark som kräver mindre reparationer och framförallt är skonsammare mot miljön.

Audi Försäkring

Audi Försäkring är anpassad för din Audi. Skadebesiktning görs av närmaste Audiverkstad, som självklart också tar hand om eventuella reparationer. Bilen repareras lika självklart med Audi Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet.

 • Helt ny Audi eller 120% av marknadsvärdet om bilen blir totalskadad.

 • 3.000 kr lägre självrisk vid skada som ersätts av vagnskadegaranti.

 • Maskinskadeförsäkring som gäller längre, 8 år och upp till 15.000 mil.

 • Ingen självrisk vid stöld i bilen med fabriksmonterat originallarm.

 • Ingen maxgräns för däck och fälgar gäller även fabriksmonterad elektronisk utrustning.

 • Rabatterad försäkring när ni finansierar bilen med Audi Financial Services

Audi Serviceavtal

Med Audi Serviceavtal betalar ni en fast månadskostnad. Samtidigt servas era bilar hos auktoriserad Audiverkstad, med specialutbildade mekaniker och alla specialverktyg.

 • Enkel kontroll på kostnaderna för service

 • Fast månadskostnad under hela avtalstiden

 • Möjlighet att lyfta momsen på månadskostnaden för serviceavtal

 • Reparation med Audi Originaldelar

 • Förlängd Audi MobilitetsGaranti

 • Ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen

Patric Edlund

Säljare Audi

Tel: 063-57 47 43

Alexander Aldén

Säljare VW Transportbilar

Tel: 060-740 66 22

Jörgen Holmqvist

Säljare Audi

Tel: 060-64 64 21

Erbjudanden

Vanliga frågor och svar

Vad menas med förmånsvärde?

Förmånsvärdet är den skattepliktiga förmånen för att tjänstebilen används privat. Förmånsbeloppet läggs på din bruttolön och skatt dras sedan på det beloppet. Skatten baseras på din skattetabell exempelvis 50%, vilket då blir kostnaden för dig som förare. Förmånsvärdet kan även reduceras hur om du kör mycket i tjänsten, reduktion för miljöbil och avdrag kan göras för resor till och från jobbet.

Ingår drivmedel i förmånsvärdet?

Föraren står för den rörliga kostnaden för sin privata körning. Drivmedlet ingår inte i bilens förmånsvärde. Arbetsgivaren kan hantera drivmedlet på två olika sätt: antingen kompensera drivmedelskostnaden vid tjänsteresor eller ge drivmedlet som löneförmån.

Vad är prisbasbelopp?

Prisbasbeloppet sätts årsvis av Regeringen och är för 2016 44 300 kr, för 2017 är prisbasbeloppet satt till 44 800kr. Vid beräkning av prisbasbeloppsgräns exempelvis 7,5 utgå från bilens nettopris, avdraget efter eventuell rabatt/företagsrabatt.

Vad innebär Business Lease?

Audi Business Lease är en finansieringslösning för företag som ger dig en attraktiv månadskostnad och ett tryggt bilagande. Du betalar ingen insats och behöver inte heller tänka på bilens restvärde. Efter avtalstidens slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Audiåterförsäljare. Med Audi Business Lease samlas ditt företags bilutgifter för finansiering, serviceavtal och försäkring på en faktura.

Vad är fördelen med Leasing?

Momsen på leasingavgiften oftast är till hälften avdragsgill, dessutom för att leasing är en finansieringsform som löser företagets bilbehov utan att binda kapital i tillgångar. Kapital som ägarna förväntar sig en avkastning på. Det belastar inte heller företagets övriga säkerheter som kan behövas för att få krediter och det frigör likviditet genom att inte använda bolagets pengar.

Vad innebär operationell leasing?

Operationell leasing är att leasegivaren/återförsäljaren bär den ekonomiska risken förknippad med ägandet av leasingobjektet, det vill säga bilens restvärde. Efter avtalstidens slut lämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Audiåterförsäljare.

Vad är fördelen med Serviceavtal?

Med Audi Originalservice ökar livslängden och andrahandsvärdet på bilen. Ditt företag betalar en fast månadskostnad för kommande service och reparationer, vilket underlättar budgetering och uppföljning.

Vad är fördelen med Audi Försäkring?

Audi Försäkring är anpassad för just Audi. Skadejouren är bemannad dygnet runt. Skadebesiktning görs av din närmaste Audiverkstad, som självklart också tar hand om eventuella reparationer. Din bil repareras lika självklart med Audi Originaldelar för att säkra den höga kvaliteten på vårt materialval och andrahandsvärdet.

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.