Volkswagen Audi CUPRA Skoda SEAT VW Transportbilar El- och mopedbilar

Sök efter

  • Audi
  • Peter
  • Takbox
  • Bilrekond
(Tryck på Esc för att stänga)

BERNERS 5 PLUS

För dig som har en bil som är äldre än fem år har vi goda nyheter. Med BERNERS 5 PLUS behöver det inte bli dyrare att ge bilen den service och reparation den förtjänar.

Alltid 15% verkstadsrabatt.

Vår verkstadspersonal är utbildad på din bilmodell och uppdaterar sina kunskaper löpande via din bils eget utbildningsprogram. Den utrustning som vi använder har ständig kontakt med fabriken och ställer korrekta diagnoser som även sparas för framtiden. Vi har också krav på oss att alltid använda rätt verktyg för varje reservdel och moment, detta för att inte skada delar i bilen som kan leda till större problem senare.

Gäller endast personbilar från Volkswagen, Audi, Skoda och Seat och kan inte kombineras med andra rabatter.

Prisexempel på utvalda reparationer

Berners nyhetsbrev

Tillstånd marknadsföring

Berners kommer att använda denna information om dina personuppgifter för att skicka ut Berners nyhetsbrev en gång i månaden. Klicka i och godkänn hur du vill bli kontaktad.

Du kan ändra dig när du vill genom att klicka på länken "Avregistrera dig" längst ner i mejlen som du får från oss eller genom att kontakta oss på [email protected] Vi lagrar dina personuppgifter säkert enligt GDPR. Uppgifterna du anger här kommer endast att användas för att mejla ut vårt nyhetsbrev. Besök vår hemsida för mer information om vår integritetspolicy. Genom att klicka nedan godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter enligt dessa villkor.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.